Kotlíkový guláš - 1 porce - Expres Menu
Oblíbené jídlo tak, jak jej znáte, to je kotlíkový guláš od Expres Menu. Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku. Trvanlivost až 10 let.
ID: 12596278
Kotlíkový guláš - Expres Menu
Nestíháte a chcete si zdravě pochutnat? Vyzkoušejte nové Expres menu! Jedná se o české jídlo, které se vaří v Trutnově ze surovin od Krkonošských dodavatelů. V každém balení najdete jen to nejkvalitnější maso od našich farmářů. Všechna jídla jsou bez lepku, konzervantů, éček a barviv, a lze je připravit do 10 minut. Nic není potřeba vařit, stačí je pouze ohřát.
Složení
hovězí maso přední (16 %), vepřová plec (16 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, špek, rajčata, papriky, rýžová mouka, kukuřičná mouka, česnek, paprika mletá, sůl kamenná, pepř, majoránka.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: | 685 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 163 |
Tuky: | 13,0 g |
Nasycené tuky: | 5,0 g |
Sacharidy: | 5,0 g |
z toho cukry: | 1,0 g |
Bílkoviny: | 8,0 g |
Vláknina: | 0,7 g |
Sůl: | 0,74 g |
Hlavní znaky jídel od značky Expres Menu
- kvalitní maso od českých farmářů
- suroviny, ze kterých se jídla vyrábí, jsou pečlivě vybírány od dodavatelů z oblasti Krkonoš
- výroba probíhá v Trutnově, jedná se o český výrobek
- jídla jsou jednotlivě vakuově zabalena
- lze si je vychutnat buď v pohodlí domova, nebo na cestách
- 100% bez lepku, konzervantů, éček a barviv
- krátká doba přípravy do 10 minut, stačí jen ohřát
- skladovací teplota je 1°C až 30°C
- TRVANLIVOST AŽ 10 LET
Příprava:
- Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
- V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
- V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.