Loading...
Ikona košíku Košík je prázdný 0 0
Loading
Košík je prázdný
Skladem v ČRSkladem v ČR

Lis na hamburger

Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ. Forma na hamburgery vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.

Zobrazit celý popis

ID: 15431384

99

7 ks skladem (u vás již 25.11.)


Heureka



99

Doporučujeme:

Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.

Nevíte si rady? Poradíme.

Jsme k dispozici: po-ne 08:00 - 21:00 hod
Banánové jednohubky v čokoládě snadno a rychle
03.04.2024
Banánové jednohubky jsou ideální sladký pokrm na pohoštění například na oslavy. Určitě však nic nezkazíte ani tím, když je nabídnete členům své rodiny nebo...
Nejlepší nerezový lis na česnek
31.03.2024
Máte rádi česnek? U nás doma ho milujeme. Když má ráda česnek celá velká rodina, je to občas problém.  Ve větším množství mít utřený česnek dá práci. Velkým...